Kennismakingsochtenden

Onze school staat open voor alle kinderen waarvan de ouders positief staan ten aanzien van de christelijke identiteit van de school. We verwachten dat alle kinderen deelnemen aan de vieringen, zoals ze dat ook aan andere activiteiten doen. Dit maakt ons tot een boeiende gemeenschap, waarin we elkaar ontmoeten en respect hebben voor elkaars meningen en overtuigingen.

 

Ouders die deze Protestant Christelijke identiteit van de school respecteren en kiezen voor betekenisvol onderwijs door onderzoekend leren, kunnen zich aanmelden voor een kennismakingsochtend.

Kennismakingsochtenden

Tijdens deze kennismakingsochtend geven wij u een duidelijk beeld over De Buitenburcht. We beschrijven de werkwijze op De Buitenburcht, laten een filmpje zien met leerlingen in de hoofdrol en een aantal leerlingen van de leerlingenraad zal vervolgens een rondleiding door de school verzorgen. Deze ochtenden worden 10-15 keer per jaar gehouden voor belangstellende ouders. De kennismakingsochtenden vinden plaats op de locatie Goudsbloemweg van 09.00 tot 10.30 uur.

 

Heeft u interesse in onze school, maak dan snel een afspraak voor een kennismakingsochtend. Het kan komend schooljaar namelijk voorkomen dat er geen plek meer is en wij met een wachtlijst moeten gaan werken.

Aanmeldformulier voor een kennismakingsochtend:

Verwachte startdatum op school:

Wij komen graag op de informatieochtend van: